Üzgünüz, aradığınız stoklarımızda kalmadı.
|
|
III. Uluslararası Doğu Anadolu Bölgesi Geleneksel Mutfak Kültürü ve Erzurum Yemekleri Sempozyumu
Yazar: Oktay Belli, Vedat Evren Belli (Ed.) Yayıncı: Atatürk Üniversitesi Yayınları Basım yeri: Erzurum Basım Tarihi: 2012 Edition: 1. baskı Dil: Türkçe Sayfa Sayısı: 400 s. Ebat: 23x32 Açıklama: Yayıncısının şömizli sıvama cildinde.
Kuşe kağıda baskı, metin içi çok sayıda renkli ve siyah/beyaz resimlerle.
Türkçe - İngilizce
Konu: Yemek Kültürü (Bu konu başlığı altındaki diğer kitapları görmek için tıklayın.)
SKU: 37380 / AY |