Detaylı arama




351,00 TL



Üzgünüz, aradığınız stoklarımızda kalmadı.

III. Uluslararası Doğu Anadolu Bölgesi Geleneksel Mutfak Kültürü ve Erzurum Yemekleri Sempozyumu


Yazar: Oktay Belli, Vedat Evren Belli (Ed.)
Yayıncı: Atatürk Üniversitesi Yayınları
Basım yeri: Erzurum
Basım Tarihi: 2012
Edition: 1. baskı
Dil: Türkçe
Sayfa Sayısı: 400 s.
Ebat: 23x32
Açıklama:

Yayıncısının şömizli sıvama cildinde.

Kuşe kağıda baskı, metin içi çok sayıda renkli ve siyah/beyaz resimlerle.

Türkçe - İngilizce







Konu:  Yemek Kültürü 
(Bu konu başlığı altındaki diğer kitapları görmek için tıklayın.)


SKU: 37380 / AY






Web sitesiyle ilgili öneri, görüş ve sorularınız için sahaf@sanatkitabevi.com.tr adresine yazabilirsiniz.
©sanatkitabevi.com.tr 1998'den bugüne sizlerle...