Üzgünüz, aradığınız stoklarımızda kalmadı.
|
|
Balık Avcılığı ve Yemekleri
Yazar: Sıtkı Üner Yayıncı: Milliyet Yayınları Basım yeri: İstanbul Basım Tarihi: 1977 Edition: 5. baskı Dil: Türkçe Sayfa Sayısı: 158 s. Ebat: 19,5x27 Açıklama: "Karakin Deveciyan Efendi'nin Balık ve Balıkçılık isimli kitabı dahil, yurdumuzda bugüne kadar yazılmış amatör balıkçılık kitaplarının en değerlisi olan bu kitap, avcılığının her türlüsünden yemeğinin en türlüsüne kadar bütün balıkları size tanıtacak, bilmediğiniz sayısız konuları da geniş açıklamalarla öğrenmenize yardımcı olacaktır."
Orijinal karton kapağında.
Konu: Yemek Kültürü (Bu konu başlığı altındaki diğer kitapları görmek için tıklayın.)
SKU: 355 |