Detaylı arama




326,25 TL


kitantik.com'dan %10 indirimli


Türk Malt ve Bira Sanayii

Tarihi, Hammaddeleri, Kuruluş ve İşleyişi



Yazar: Turgut Yazıcıoğlu (Prof. Dr.)
Yayıncı: Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi
Basım yeri: Ankara
Basım Tarihi: 1965
Dil: Türkçe
Sayfa Sayısı: VII+171 s.
Ebat: 17x24
Açıklama:

İçindekiler:

Memleketimizde Biracılığın Tarihi ve Biracılığımızın Bugünkü Durumu,
Memleketimizde Bira Hammaddelerinin Durumu,
Bira Fabrikalarımızın Kuruluş ve İşleyişleri,
Malt ve Bira Yapılmasının Genel Esasları,
Türkiye'de Malt ve Bira Elde Etme Usülleri,
Biranın Bileşimi, Besin Değeri ve Fizyolojik Etkileri,
Bira Fabrikasyonunun Tali Ürünleri ve Artıkları,
Bira Fabrikalarının Teknik Servisleri.

Orijinal karton kapağında.

(Sırt üst kısmında küçük kopuk ve altı çizili yerler mevcut.)







Konu:  Tarım 
(Bu konu başlığı altındaki diğer kitapları görmek için tıklayın.)


SKU: 28611 / AY






Web sitesiyle ilgili öneri, görüş ve sorularınız için sahaf@sanatkitabevi.com.tr adresine yazabilirsiniz.
©sanatkitabevi.com.tr 1998'den bugüne sizlerle...