|
Ev Konserveciliği
Yazar: Hüsnü Aksoylar Basım yeri: Ankara Basım Tarihi: 1968 Dil: Türkçe Sayfa Sayısı: 234 s. Ebat: 16x24 Açıklama: İçindekiler:
Gıda ve Beslenme Gıdaların Bozulma Sebepleri, Muhafaza Usulleri ve Gıdaların Konserve Edilerek Muhafazası Gıdaların Şeker İlave Ederek ve Pişirerek Muhafaza Gıdaların Dondurularak Mhafazası Kurutarak Gıdaların Muhafazası Tuzlayarak ve Ekişilği Artırarak Gıdaların Muhafazası
Orijinal karton kapağında.
(Son kaynaklar sayfasının alt kısmında yırtık. Sırta kitabın ismi yazılmış.)
Konu: Yemek Kültürü (Bu konu başlığı altındaki diğer kitapları görmek için tıklayın.)
SKU: 17761 / AY- |