Üzgünüz, aradığınız stoklarımızda kalmadı.
|
|
Lezzet Yöre Yemekleri Ansiklopedisi, Cilt: 1 - 4 [TAKIM]
Hazırlayan: Nuray Mestci (Gen. Yay. Yön.) Yayıncı: Lezzet Dergisi Basım yeri: İstanbul Basım Tarihi: b.t.y. Dil: Türkçe Sayfa Sayısı: 66+66+66+66 s. Ebat: 24x30 Açıklama: Cilt 1: Doğu ve Güneydoğu,
Cilt 2: Karadeniz,
Cilt 3: Ege ve Akdeniz,
Cilt 4: Marmara ve İç Anadolu.
İçindekiler:
Çorbalar Salata ve İçecekler Yemekler Pilavlar, Pideler, Börek ve Tatlılar
Orijinal sıvama ciltlerinde
Konu: Yemek Kültürü (Bu konu başlığı altındaki diğer kitapları görmek için tıklayın.)
SKU: 17414 / AY |