Detaylı arama




102,38 TL



Üzgünüz, aradığınız stoklarımızda kalmadı.

Birinci Milletlerarası Yemek Kongresi, Türkiye 25-30 Eylül, 1986

The First International Food Congress, Turkey 25-30 September, 1986



Hazırlayan: Feyzi Halıcı (Düzenleyen / Organized by)
Yayıncı: Kültür ve Turizm Bakanlığı
Basım yeri: Ankara
Basım Tarihi: 1988
Dil: Türkçe
Sayfa Sayısı: 372 s.
Ebat: 16x24
Açıklama:

Bildiriler İngilizce ve Türkçedir.

İçindekilerden bazıları:
Nezihe Araz: Türk Yemek Geleneği,
Ayşe Baysal: Türk Mutfağında Köfte, sarma ve Dolmalar: Türleri, Özellikleri ve Besin Değerleri,
Nevin Halıcı: Türk Halk Mutfağı,
Günay Kut: Şirvani'nin Yemek Kitabı Çevirisine Eklediği Yemekler Üzerine,
Turgut Kut: 18. Yüzyılın İkinci Yarısında Hazırlanmış Bir Yemek Lügatı,
Kamil Toygar: Milli Folklor Araştırma Dairesi'nin Türk Mutfağı Konusunda Çalışmaları,

Orijinal karton kapağında.







Konu:  Yemek Kültürü 
(Bu konu başlığı altındaki diğer kitapları görmek için tıklayın.)


SKU: 13534






Web sitesiyle ilgili öneri, görüş ve sorularınız için sahaf@sanatkitabevi.com.tr adresine yazabilirsiniz.
©sanatkitabevi.com.tr 1998'den bugüne sizlerle...