Üzgünüz, aradığınız stoklarımızda kalmadı.
|
|
Beşinci Milletlerarası Yemek Kongresi, 1 - 3 Eylül 1994 Türkiye
Fifth International Food Congress, 1 - 3 September 1994 Turkey
Hazırlayan: Feyzi Halıcı (Düzenleyen) Yayıncı: Atatürk Kültür Merkezi Basım yeri: Ankara Basım Tarihi: 1999 Dil: Türkçe Sayfa Sayısı: 341 s. Ebat: 16x24 Açıklama: Bildiriler İngilizce ve Türkçedir. İçindekilerden bazıları:Mine Arlı: Ayran Tiridi, Sıdıkı Bulduk: Türk Mutfağı'ndan "Dible"(Karadeniz Yöresinden), Sıdıka Bulduk-Suna Baykan: Türk Mutfağından Bir Yemek (Keşkek), Nilgün Çelebi: Çay Böreği, Hasan Eren: Yoğurt, Nevin Halıcı: Türk Mutfağı'nda Kebaplar ve Susuz Kebap, Cahit Kulebi: Demir Tatlısı, Nil Sarı-B.Z.Aydın: Osmanlı Tıp Yazmalarında Balık Pişirme ve Yeme Tarifleri,
Orijinal karton kapağında.
Konu: Yemek Kültürü (Bu konu başlığı altındaki diğer kitapları görmek için tıklayın.)
SKU: 13411 |