Detaylı arama




58,50 TL



Üzgünüz, aradığınız stoklarımızda kalmadı.

Beşinci Milletlerarası Yemek Kongresi, 1 - 3 Eylül 1994 Türkiye

Fifth International Food Congress, 1 - 3 September 1994 Turkey



Hazırlayan: Feyzi Halıcı (Düzenleyen)
Yayıncı: Atatürk Kültür Merkezi
Basım yeri: Ankara
Basım Tarihi: 1999
Dil: Türkçe
Sayfa Sayısı: 341 s.
Ebat: 16x24
Açıklama:

Bildiriler İngilizce ve Türkçedir.
İçindekilerden bazıları:Mine Arlı: Ayran Tiridi,
Sıdıkı Bulduk: Türk Mutfağı'ndan "Dible"(Karadeniz Yöresinden),
Sıdıka Bulduk-Suna Baykan: Türk Mutfağından Bir Yemek (Keşkek),
Nilgün Çelebi: Çay Böreği,
Hasan Eren: Yoğurt,
Nevin Halıcı: Türk Mutfağı'nda Kebaplar ve Susuz Kebap,
Cahit Kulebi: Demir Tatlısı,
Nil Sarı-B.Z.Aydın: Osmanlı Tıp Yazmalarında Balık Pişirme ve Yeme Tarifleri,

Orijinal karton kapağında.







Konu:  Yemek Kültürü 
(Bu konu başlığı altındaki diğer kitapları görmek için tıklayın.)


SKU: 13411






Web sitesiyle ilgili öneri, görüş ve sorularınız için sahaf@sanatkitabevi.com.tr adresine yazabilirsiniz.
©sanatkitabevi.com.tr 1998'den bugüne sizlerle...