HEMEN ARA  Stoktakiler   Detaylı arama
           

Konular


 ANTiK-NADiR KiTAPLAR
 ANTROPOLOJi
 ARKEOLOJi
 BAŞVURU KAYNAKLARI
 COĞRAFYA
 DiL
 DiN
 EDEBiYAT
 EFEMERA
 FELSEFE
 GÜZEL SANATLAR
 MAHALLi KiTAPLAR
 MiMARLIK
 MiTOLOJi
 ÖZEL iLGiLER
 SANAT TARiHi
 SEYAHATNAME
 SiYASET BiLiMi
 SOSYOLOJi
 SÜRELi YAYINLAR
 TARiH
 TARIM - HAYVANCILIK


Duyurular


Ödeme Yönetimi Hakkında

Değerli müşterimiz,

Sitemiz üzerinden yalnızca banka havalesi ile alışveriş yapılmaktadır.

Kredi kartlı alışveriş için www.kitantik.com üzerindeki dükkanımızı ziyaret edebilirsiniz.



35,00 TL



Türk Mutfak Kültürü Üzerine Araştırmalar 2003, Cilt: 10

Dr. Tuğrul Şavkay'a Armağan



Hazırlayan: Kamil Toygar
Yayıncı: Türk Halk Kültürünü Araştırma ve Tanıtma Vakfı
Basım yeri: Ankara
Basım Tarihi: 2003
Sayfa Sayısı: 358 s.
Ebat: 14x20
Açıklama:

İçindekiler:

Prof. Dr. Ayşe Baysal: 21. Yüzyıl Yemekleri Üzerine Görüşler

Prof. Dr. Metin Saip Sürücüoğlu - Araş. Gör. Lale S. Çelik: Pekmez

Dr. Füsun Ertuğ: Bodrum Mutfağında "Ot Kültürü": I...Yenen Otlar

Tijen İnaltonğ: Bodrum Mutfağında "Ot Kültürü": II...Dört Mevsim Bodrum Otları

Prof. Dr. Özer Kınık - Doç. Dr. Harun Uysal: Süt ve Süt Ürünleri Üretiminde Ekolojik Yaklaşımlar

Süleyman Kazmaz: Bir Geziden İzlenimler: Evler ve Yemekler (Ayder, Akçaabat, Oltu)

Prof. Dr. Abdülkerim Abdulkadiroğlu: Sakızlı Çörek

Dr. Yaşar Kalafat - Tovfit Melekzade: Hamse Türklerinde Halk Kültürü...Beslenme, Giyim, Evlilik, Ölüm

Vahide Kalyoncu: Beslenme ve Mutfak Kültürü Açısından Batı Trakya'da (Gümülcine) Evlilikle İlgili Gelenekler

Deniz Gürsoy: Doya Doya Yaşamak Hayatı, Unutulmayan Temel Tadlar, Besin İstasyonunda Mola, Çaylar Şirketten

Müjgan Üçer: Kangal Mutfağından Örnekler

Şevkiye Kazan: Burdur Yemekleri ve Mutfak Kültürü Üzerine Deneme

Fadime Albayrak: Düzce İli Suncuk Köyü Yemekleri

Feride Büyükkavukçu: Karadeniz Ereğlisi Mutfak Kültürü Üzerine Notlar

Nimet Berkok Toygar - Kamil Toygar: Vakfikebir Ekmeği (Panel)

Nimet Berkok Toygar: "Türk Mutfak Kültürü Üzerine Araştırmalar" Dizini. (I-X.Cilt) 1993-2003.

Orijinal karton kapağında.







Konu:  Yemek Kültürü 
(Bu konu başlığı altındaki diğer kitapları görmek için tıklayın.)


SKU: 12240 / AY





Kitap Habercisi


Stoklarımıza yeni giren kitaplardan haberdar olmak için kaydolunuz.



Stoklarımızdaki Tüm Kitapların Listesi (Bilgilendirme amaçlı)

Gümüşhacıköy

İletişim bilgileri

Adresimiz
Esat Cad., Hacıyolu Sok. 3/A (Akay Yokuşu Kavşağı)
06640 Küçükesat
ANKARA / TÜRKİYE
Telefon
(+90. 312) 425 93 76
Faks
(+90.312) 425 93 77
E-posta
sanat@sanatkitabevi.com.tr









Web sitesiyle ilgili öneri, görüş ve sorularınız için sahaf@sanatkitabevi.com.tr adresine yazabilirsiniz.
©sanatkitabevi.com.tr 1998'den bugüne sizlerle...