Üzgünüz, aradığınız stoklarımızda kalmadı.
|
|
Türk Mutfak Kültürü Üzerine Araştırmalar 2003, Cilt: 10
Dr. Tuğrul Şavkay'a Armağan
Hazırlayan: Kamil Toygar Yayıncı: Türk Halk Kültürünü Araştırma ve Tanıtma Vakfı Basım yeri: Ankara Basım Tarihi: 2003 Dil: Türkçe Sayfa Sayısı: 358 s. Ebat: 14x20 Açıklama: İçindekiler:
Prof. Dr. Ayşe Baysal: 21. Yüzyıl Yemekleri Üzerine Görüşler
Prof. Dr. Metin Saip Sürücüoğlu - Araş. Gör. Lale S. Çelik: Pekmez
Dr. Füsun Ertuğ: Bodrum Mutfağında "Ot Kültürü": I...Yenen Otlar
Tijen İnaltonğ: Bodrum Mutfağında "Ot Kültürü": II...Dört Mevsim Bodrum Otları
Prof. Dr. Özer Kınık - Doç. Dr. Harun Uysal: Süt ve Süt Ürünleri Üretiminde Ekolojik Yaklaşımlar
Süleyman Kazmaz: Bir Geziden İzlenimler: Evler ve Yemekler (Ayder, Akçaabat, Oltu)
Prof. Dr. Abdülkerim Abdulkadiroğlu: Sakızlı Çörek
Dr. Yaşar Kalafat - Tovfit Melekzade: Hamse Türklerinde Halk Kültürü...Beslenme, Giyim, Evlilik, Ölüm
Vahide Kalyoncu: Beslenme ve Mutfak Kültürü Açısından Batı Trakya'da (Gümülcine) Evlilikle İlgili Gelenekler
Deniz Gürsoy: Doya Doya Yaşamak Hayatı, Unutulmayan Temel Tadlar, Besin İstasyonunda Mola, Çaylar Şirketten
Müjgan Üçer: Kangal Mutfağından Örnekler
Şevkiye Kazan: Burdur Yemekleri ve Mutfak Kültürü Üzerine Deneme
Fadime Albayrak: Düzce İli Suncuk Köyü Yemekleri
Feride Büyükkavukçu: Karadeniz Ereğlisi Mutfak Kültürü Üzerine Notlar
Nimet Berkok Toygar - Kamil Toygar: Vakfikebir Ekmeği (Panel)
Nimet Berkok Toygar: "Türk Mutfak Kültürü Üzerine Araştırmalar" Dizini. (I-X.Cilt) 1993-2003.
Orijinal karton kapağında.
Konu: Yemek Kültürü (Bu konu başlığı altındaki diğer kitapları görmek için tıklayın.)
SKU: 12240 / AY |