|
|
Vitrin
128 adet kitap - Kemal Baytaş (Editor-In Chief, Proprietor for TÜTAV), IMAGE OF TURKEY, 1988 - 1992, Issue: 13, 17, 41, 42, 43, 44, 48, 49, 55 (9 ADET],
1988-1992, Ankara, İngilizce, 395,00 TL
- Dan Small, Nacy Frank, The Official Outdoor Wisconsin Cookbook,
1988, USA, İngilizce, 144 s., 395,00 TL
- Joanne Smith, Texas Highways Cookbook,
1994, Japan, Türkçe, 116 s., 395,00 TL
- Emel Başdoğan, Yudum'la Hafifleyen Yemekler,
1998, İstanbul, Türkçe, 95 s., 90,00 TL
- Profesyoneller İçin Albamiks'ten Tatlı Tarifleri,
1997, İstanbul, Türkçe, 50 s., 90,00 TL
- Lezzet Sofrası,
1994, İstanbul, Türkçe, 317 s., 90,00 TL
- Nor Zailina Nordin, Fatihah Seow Boon Hor, The New Malaysian Cookbook,
2001, Malaysia, İngilizce, 176 s., 395,00 TL
- Günümüz Ailesine Seçkin Yemekler,
Efes Pilsen Yemek Kitabı, Türkçe, 63 s., 90,00 TL
- Sonja Grey, Low Fat High Flavour,
Kitchen Library, 1997, London, İngilizce, 96 s., 345,00 TL
- Fahriye Sancar (Prof. Dr.), Turkish Cuisine,
1995, Ankara, Türkçe, 28 s., 90,00 TL
- Leva Pigonze Brinkmane, The Cuisine of Latvia,
Marianna Maija Auliciema, 2004, Latvia, İngilizce, 26 s., 245,00 TL
- Carte D'or Büyüleyen Tatlar,
İstanbul, Türkçe, 36 s., 95,00 TL
- Dünya Mutfağı Geleneksel Tatlar,
İstanbul, Türkçe, 26 s., 90,00 TL
- Güler Sancar, Some Specialities of Turkish Cuisine,
1983, Ankara, Türkçe, 20 s., 90,00 TL
- Emma Kingsgarden, İtalyan Usulü Sebzeler,
A La Carte Lezzetli Tarifler, Yasemin Türedi Özkan, 2004, Ankara, Türkçe, 32 s., 90,00 TL
- Çiğdem Yılmaz Karabulut, Gümüşhane Mutfağı ve Yöresel Tatlar,
2017, Trabzon, Türkçe, 164 s., 345,00 TL
- Bir Habar Keyfi - Yeni Yıl İçin Tatlı Fikirler,
Tarif Kitapçığı: 33 ve 36, İzmir, Türkçe, 29+19 s., 90,00 TL
- Deh-Ta Hsitung, Amoy Chinese Recipes,
1989, United Kingdom, İngilizce, 31 s., 145,00 TL
- Genius Nicer Dicer Food Preparation & Recipe Guide,
İngilizce, 41 s., 90,00 TL
- Şifalı Besinler Rehberi,
1996, İstanbul, Türkçe, 28 s., 90,00 TL
- Senem Tüten Mestçi, Birlikte Pişirelim,
Çocuğunuza Hazırlayabileceğiniz Tarifler ve Kaliteli Zaman Geçirme Önerileri, 2007, İstanbul, Türkçe, 111 s., 90,00 TL
- Cevdet Kolak, Tatlılar - Pastalar Yemekler,
İstanbul, Türkçe, 64 s., 90,00 TL
- Lezzet Kitaplığı, Sütlü ve Yoğurtlu Tatlılar,
1997, İstanbul, Türkçe, 96 s., 90,00 TL
- Nefis Köfteler,
İstanbul, Türkçe, 50 s., 90,00 TL
- Tatlı Şeyler,
Sütlü, Meyveli, Hamurlu Tatlılar, İstanbul, Türkçe, 51 s., 90,00 TL
- Çorbalar,
Türkçe, 10 s., 90,00 TL
- Nurettin Doğanbey / Konyalı, Konyalı'dan İftar Yemekleri,
1990, İstanbul, Türkçe, 32 s., 90,00 TL
- Şımartan Tatlar,
Mezeler ve Zeytinyağlılar, İstanbul, Türkçe, 162 s., 90,00 TL
- Şımartan Tatlar,
Pastalar Kekler Kurabiyeler Bisküviler Cheesecakeler Pudingler Şerbetli Tatlılar, İstanbul, Türkçe, 194 s., 90,00 TL
- Şımartan Tatlar,
Davet Sofrası, İstanbul, Türkçe, 194 s., 90,00 TL
- Akdeniz Lezzetleri,
İstanbul, Türkçe, 162 s., 90,00 TL
- Emine S. Beder, Bayram Yemekleri ve Tatlıları,
İstanbul, Türkçe, 112 s., 90,00 TL
- Sana Temel Yemek Kitabı,
İstanbul, Türkçe, 110 s., 90,00 TL
- Sana Et Yemekleri Kitabı,
1994, İstanbul, Türkçe, 112 s., 90,00 TL
- Edna Lewis, The Taste of Country Cooking,
2008, New York, İngilizce, 273 s., 495,00 TL
- Barry Sears, Bill Lawren, Enter The Zone,
A Dietary Road Map, 1995, New York, İngilizce, 328 s., 145,00 TL
- Food of Samsun,
2012, İstanbul, İngilizce, 190 s., 145,00 TL
- Giresun Yemekleri,
2000, Ankara, Türkçe, 136 s., 145,00 TL
- Emine S. Beder, Emine S. Beder'in Tarifleriyle Sofra,
Çikolatalı Tatlılar, İstanbul, Türkçe, 495,00 TL
- Sahrap Soysal, Sahrap Soysal'la Ekonomik Yemekler Pratik Tarifler,
İstanbul, Türkçe, 140 s., 90,00 TL
- Sahrap Soysal, Sahrap Soysal'la Şahane Kek, Pasta ve Kurabiyeler,
İstanbul, Türkçe, 140 s., 90,00 TL
- Sahrap Soysal, Sahrap Soysal'la Ziyafet Sofraları Konuk Yemekleri,
İstanbul, Türkçe, 140 s., 90,00 TL
- Sahrap Soysal, Sahrap Soysal'la Halk Mutfağından Seçmeler,
İstanbul, Türkçe, 140 s., 90,00 TL
- Sahrap Soysal, Sahrap Soysal'la Düşük Kalorili Sağlıklı Yemekler,
İstanbul, Türkçe, 140 s., 90,00 TL
- Ümit Sevinç, Ümit Usta'nın Mutfağından Çorbalar, Zeytinyağlılar, Salatalar,
2006, İstanbul, Türkçe, 192 s., 90,00 TL
- Ümit Sevinç, Ümit Usta'dan Hamur İşleri,
Tatlılar Pastalar Tuzlular, 2006, İstanbul, Türkçe, 192 s., 90,00 TL
- Türk Mutfağının Yemek ve Tatlı Kitabı,
İstanbul, Türkçe, 591 s., 90,00 TL
- Gülseren Ramazanoğlu, Turkish Cookery,
1989, İstanbul, İngilizce, 120 s., 90,00 TL
- Tu Xi, Cien Recetas de Comida China [İSPANYOLCA],
1981, beijing, Türkçe, 238 s., 275,00 TL
- Presto Cooker Recipe Book,
England, İngilizce, 106 s., 90,00 TL
- Kuşkonmazlı Yemek Tarifleri,
12 Kuşkonmaz Tarifi, Eskişehir, Türkçe, 12 yaprak, 90,00 TL
- Gertrude Berg, Myra Waldo, The Molly Goldberg Jewish Cookbook,
1964, New York, İngilizce, 192 s., 295,00 TL
- Bernard, 173 Kokteyl Reçetesi ve Hazırlanışı Her Bar İçin İdeal Kitap,
Nezaket Kotan, İstanbul, Türkçe, 128 s., 145,00 TL
- Trzech Kumpli Browar Lotny [LEHÇE],
Tarnowie, Türkçe, 55 s., 195,00 TL
- Tefal Sesame, 50 Malzeme 1001 Fikir (Yemek Tarifleri),
Türkçe, 53 yaprak, 145,00 TL
- Tamer Özsu, Erhan Atay, Y. Yaşar Ateşoğlu (Sahibi), HALKBİLİMİ Aylık Dergi [Dergisi], 1974 - 1979, Sayı: 5, 47, 48, 51, 52 [5 ADET],
1974-1999, Ankara, Türkçe, 395,00 TL
- Tamer Özsu, Erhan Atay, Y. Yaşar Ateşoğlu (Sahibi), HALKBİLİMİ Aylık Dergi [Dergisi], 1974 - 1979, Sayı: 5, 26, 38, 44/45/46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 [10 ADET],
1974-1999, Ankara, Türkçe, 645,00 TL
- Ömer Lütfü, Hayatı İçtimaiye,
Adabı Muaşeret Konferansı, 1930, İstanbul, Türkçe, 70 s., 795,00 TL
- KÜLTÜR ÇAĞLAYANI Eğitim, Kültür, Sanat, Edebiyat ve Halkbilimi Dergisi / 2 Aylık Dergi, 2010 - 2017, Sayı: 1, 15, 16, 17, 40, 41, 42, 43, 44, 45 [10 ADET],
2010-2017, Ankara, Türkçe, Her sayı 48 s., 390,00 TL
- Ezgi Demir Özer (Editör), Gastronomi Mirası Kapadokya Yemekleri,
2021, Nevşehir, Türkçe, 163 s., 445,00 TL
- Sibel Bozdoğan, Modernizm ve Ulusun İnşası,
Erken Cumhuriyet Türkiyesi'nde Mimari Kültür, 2015, İstanbul, Türkçe, 367 s., 450,00 TL
- Hadiye Fahriye, Yeni Ev Kadınının Yemek Kitabı,
1932, İstanbul, Türkçe, 80 s., 495,00 TL
- Melisa Kesmez, Mehmet Said Aydın, Rakı Cep Ansiklopedisi,
500 Yıldır Süren Muhabbetin Mirası, 2013, İstanbul, Türkçe, 96 s., 95,00 TL
- ASKERİ TARİH BELGELERİ DERGİSİ, Temmuz 2004, Yıl: 53, Sayı: 118,
2004, Ankara, Türkçe, 363 s., 105,00 TL
- Ali İhsan Açıkgöz, Kapadokya Bölgesinde (Nevşehir) Bağcılık ve Şarapçılık,
2020, Ankara, Türkçe, 80 s., 145,00 TL
- Ömer Lütfi Barkan (Prof. Dr.), Kolonizatör Türk Dervişleri,
İstanbul, Türkçe, 53 s., 145,00 TL
- Anatolian Wines,
Ankara, Türkçe, 20 s., 195,00 TL
- Erol Özbilgen (Dr.), Bütün Yönleriyle Osmanlı,
Adab-ı Osmaniye, 2011, İstanbul, Türkçe, 488 s., 90,00 TL
- Iona Nixon, The Super Chicken Cookbook,
1982, USA, İngilizce, 128 s., 195,00 TL
- Ziya Gökalp, Yeni Hayat [YENİ YAZI İLE İLK BASKI],
1941, İstanbul, Türkçe, 62 s., 90,00 TL
- Cathy Swanson, Elyse Cohen, Kathleen Horton, Bravo! Pasta,
1992, USA, İngilizce, 96 s., 125,00 TL
- Majda Ahmad, Delicious Recipes With the Moulinex Masterchef,
İngilizce, 48 s., 125,00 TL
- Ivanka Bilus, Cooking Around the World with Vegeta,
Dunja Knebl, 1999, Zagreb, İngilizce, 191 s., 245,00 TL
- Chinese Cooking,
Simple Ways to Cook Chinese-style, 1989, Milan, İngilizce, 64 s., 145,00 TL
- Kathy Farrell-Kingsley, Woman's Day Desserts,
More Than 300 Recipes from Brownie Shortbread to Apple Sorbet to Lemon Meringue Pie, 1997, USA, İngilizce, 350 s., 445,00 TL
- Uluslararası Yunus Emre Sempozyumu Bildirileri (Ankara, 7-10 Ekim 1991),
1995, Ankara, Türkçe, 601 s., 90,00 TL
- Sofra - Ramazan Özel 332 Tarif,
2012, İstanbul, Türkçe, 322 s., 100,00 TL
- WDR Türk Mutfağı Türkisch Kochen,
1985, Germany, Türkçe, 120 s., 145,00 TL
- Ayşe Baysal (Prof. Dr.), Beslenme Kültürümüz,
1990, Ankara, Türkçe, 109 s., 90,00 TL
- Kemal Baytaş (Editor-In Chief, Proprietor for TÜTAV), IMAGE OF TURKEY, 1987 - 1992, Issue: 5, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 21, 23, 24, 25, 26, 28, 30, 32, 33, 34, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 48, 49, 50, 51, 53, 55 [39 ADET],
1987-1992, Ankara, İngilizce, 1950,00 TL
- Mairlyn Smith, The Vegetarian's Complete Quinoa Cookbook,
120 Superfood Recipes, 2014, Australia, İngilizce, 196 s., 445,00 TL
- Freud-Jung-Adler, Psikanaliz Açısından Edebiyat,
Selahattin Hilav, 1981, Ankara, Türkçe, 79 s., 90,00 TL
- Cavit Orhan Tütengil, Atatürk'ü Anlamak ve Tamamlamak,
1975, İstanbul, Türkçe, 225 s., 90,00 TL
- Mehmet Eymür, Analiz,
Bir MİT Mensubunun Anıları, 2006, İstanbul, Türkçe, 216 s., 135,00 TL
- Janet Smith, Microwave Fish Cookbook, For the Best Result in Half the Time,
1987, London, Türkçe, 128 s., 245,00 TL
- Kamil Toygar, Nimet Berkok Toygar, Ankara Yemekleri,
2015, Ankara, Türkçe, XV+292 s., 195,00 TL
- M. Öcal Oğuz, Nuray Aykanat, Ayşenur Karagöz, Kentler ve İmgesel Yemekler 1,
2006, Ankara, Türkçe, 136 s., 245,00 TL
- Stam-Dresselhuys, J. P. Wessels-Nijenhu, Streek Recepten,
1966, Amsterdam, Hollandaca, 134 s., 195,00 TL
- Tamer Özsu, Erhan Atay, Y. Yaşar Ateşoğlu (Sahibi), HALKBİLİMİ Aylık Dergi [Dergisi], 1974 - 1979, Sayı: 5, 10, 20, 26, 27, 29, 30, 34, 35, 38, 39/40, 41, 43, 44/45/46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 [20 ADET],
1974-1979, Ankara, Türkçe, 1650,00 TL
- Feyzi Halıcı (Hazırlayan), Geleneksel Türk Yemekleri ve Beslenme,
1982, Konya, Türkçe, 270 s., 100,00 TL
- Yücel Tunca, Özcan Yurdalan, Occupy Gezi Direnişi, Fotoğraflar Notları,
2014, İstanbul, Türkçe, 152 s., 117,00 TL
- Kolektif, Giyim, Kadın Erkek ve Çocuk İç Giyimlerinde Temel Çizimler [PATRONLARI TAM],
1979, Ankara, TTK Basımevi, Türkçe, Takriben 1000 s., 545,00 TL
- Sofra Nimetleri,
İstanbul, Türkçe, 80 s., 90,00 TL
- Ayşe Şenok (Derleyen), Çok Gez Az İş Yap,
1986, İstanbul, Türkçe, 40 s., 90,00 TL
- Gayelord Hauser, Özel Beslenme,
Zafer Önder, 1972, İstanbul, Türkçe, 248 s., 90,00 TL
- Ayhan Tığrak (E.Hava Alb.Mak.Yük.Müh.), Havacılık Sözlüğü,
İngilizce - Türkçe, 1980, İstanbul, Türkçe, 274 s., 90,00 TL
- Avni Dökmeci (Sahibi ve Yazı İşleri), KAYNAK Aylık Şiir Dergisi, Mart 1951, Sayı: 39,
Kore Sayısı, 1951, Ankara, Türkçe, 63-87 s., 90,00 TL
- Sevim Gökyıldız, Forty Years Old Taste Havens in Istanbul,
Geschmacksoasen in İstanbul Vierzig Jahre Tradition, 2009, İstanbul, İngilizce, 177 s., 195,00 TL
- Sevim Gökyıldız, Trademen's Traditional Restaurant in Istanbul,
Traditionsreiche Gasthauser Für Gewerbetreibenden in Istanbul, 2009, İstanbul, İngilizce, 181 s., 295,00 TL
- Dr. August Oetker, German Cooking Today,
The Original, İngilizce, 303 s., 295,00 TL
- M. Emin Erişirgil, Bildiklerim,
2010, Ankara, Türkçe, 126 s., 495,00 TL
- Lezzet,
Hindi, Tavuk, Bıldırcın Yemekleri Ansiklopedisi, İstanbul, Türkçe, 66 s., 90,00 TL
- Şarap ve Şarapçılık Dosyası,
Kavaklıdere Şarapları, 1992, Ankara, Türkçe, 1950,00 TL
- Ev Ekonomisi ve En Güzel Türk Yemekleri,
istanbul, Türkçe, 600 s., 145,00 TL
- Kudret Emiroğlu, A. Cemal Saydam, Nihal K. Çevik, Hamsi Kurban O Göze,
Deniz, Tarih ve Mutfak Kültürü, 2008, İstanbul , Türkçe, 197 s., 245,00 TL
- Türk Mutfak Kültürü Üzerine Araştırmalar 2006 - 2007, Cilt: 13 - 14,
2007, Ankara, Türkçe, VII+437 s., 395,00 TL
- Uğur A. Peker, Osmanlı Dönemi Türk Pullarına Giriş,
1984, Ankara, Türkçe, 34 s., 195,00 TL
- Rüstem Bozer, Kula Evleri,
1988, Ankara, Türkçe, 72 s., 90,00 TL
- Osterizer Blender Cookbook,
Spin Cookery, 1973, USA, İngilizce, 79 s., 90,00 TL
- Ercan Eren (Prof. Dr.), Geçmişten Günümüze Anadolu'da Bira,
2005, İstanbul, Türkçe, 9+470 s., 995,00 TL
- Türk Mutfak Kültürü Üzerine Araştırmalar 2005, Cilt: 12,
Dosya: Ot Kültürü ve Yemekleri, Etnik Mutfaklar, Yöresel Mutfaklar, 2005, Ankara, Türkçe, X+582 s., 395,00 TL
- Ceres Verlag, Cocktails,
Snelle Recepten Die Altijd Lukken, 1986, Germany, Hollandaca, 96 s., 145,00 TL
- Evelyn S. Stead, Gloria K. Warren, Low - Fat Cookery,
1956, United States of America, İngilizce, xv+184 s., 195,00 TL
- Ottoman Empire in Miniatures,
Süheyla Artemel (English by), 1998, İstanbul, İngilizce, 151 s., 490,00 TL
- The Finest International Recipes with Instruction for Use,
De Dejligste Internationale Opskrifter, Gutersloh, İngilizce, 96 s., 145,00 TL
- Türk Mutfak Kültürü Üzerine Araştırmalar 2004, Cilt: 11,
Dosya: Ot Kültürü ve Yemekleri, 2004, Ankara, Türkçe, 432 s., 390,00 TL
- Tijen İnaltong, Tak Koluna Sepeti,
Bodrum Pazarından Tatlar, Renkler, Portreler, 2003, İstanbul, Türkçe, 238 s., 90,00 TL
- Uğur A. Peker, Osmanlı İmparatorluğu İdari Taksimat ve Posta Şubeleri, Hicri 1306, Miladi 1980,
The Administrative Division and the Post Offices in the Ottoman Empire as at A.H. 1306 / A.D. 1890, 1984, Ankara, Türkçe, 56 s.+1 katlanır harita, 495,00 TL
- Reşad Ekrem Koçu, Kösem Sultan, Cilt: 2,
2002, İstanbul, Türkçe, 449 s., 195,00 TL
- Esen Hengirmen, Schmackhafte Gerichte Der Türkischen Küche,
1997, Ankara, Almanca, 124 s., 90,00 TL
- Esen Hengirmen, Traditional Turkish Savoury,
Dishes, Cakes and Desserts, 1997, Ankara, İngilizce, 124 s., 190,00 TL
- İhsan Ekin (Unesco Halk Sağlığı Eğitimi Milli Komitesi Üyesi), A'dan Z'ye Dengeli Beslenme,
7 Bölümde Bütün Beslenme Sorunları, 1988, Ankara, Türkçe, 452 s., 90,00 TL
- Nurten Çevik's Cookbook - Selected Menus,
1994, Ankara, İngilizce, 256 s., 90,00 TL
- Jean Bell, Kösem Sultan,
Topkapı'da Bir Gelin, Nihal Önol, 1998, İstanbul, Türkçe, 270 s., 195,00 TL
- Berrin Ardakoç, Türk Mutfağında Pasta, Kek, Bisküvi ve Tatlılar,
1999, İstanbul, Türkçe, 334+31 s. resim, 90,00 TL
- Kalorisi Ayarlanmış Diyet Yemekleri,
Hafif Ama Lezzetli, b.t.y., İstanbul, Türkçe, 60 s., 90,00 TL
- Sıtkı Üner, Balık Avcılığı ve Yemekleri,
1968, İstanbul, Türkçe, 157 s., 90,00 TL
- Turkish Cuisine,
2015, Ankara, İngilizce, 392 s., 745,00 TL
|
|

|
|
|