Ne aramıştınız?
Stoktakiler
Detaylı arama
Konular
ANTiK-NADiR KiTAPLAR
ANTROPOLOJi
ARKEOLOJi
BAŞVURU KAYNAKLARI
COĞRAFYA
DiL
DiN
EDEBiYAT
EFEMERA
FELSEFE
GÜZEL SANATLAR
MAHALLi KiTAPLAR
MiMARLIK
MiTOLOJi
ÖZEL iLGiLER
SANAT TARiHi
SEYAHATNAME
SiYASET BiLiMi
SOSYOLOJi
SÜRELi YAYINLAR
TARiH
TARIM - HAYVANCILIK
160 kitaptan 90 - 105 arası görüntülendi.
Jean Vitaux,
Gastronomi
, Zerrin Yaya, 2019, 159 s.,
190,00 TL
Karen Arditi Denizel,
Dünya Nimetleri
, 28 s.,
150,00 TL
Erdir Zat,
Rakı
, The Spirit of Turkey, 2012, 206 s.,
1950,00 TL
Özel Türk Yemekleri
, 80 s.,
90,00 TL
R. Ertan Anlı (Doç. Dr.),
Ansiklopedik Şarap Sözlüğü Türkçe - İngilizce - Fransızca
, 2005, 267 s.,
2900,00 TL
Ezgi Demir Özer (Editör),
Gastronomi Mirası Kapadokya Yemekleri
, 2021, 163 s.,
445,00 TL
Güzel Şeyler, Sütlü Tatlılar
, 2008, 50 s.,
90,00 TL
En Çok Beğenilen Tavuk Yemekleri
, Altın Mutfak, 2019, 50 s.,
90,00 TL
Vecdi Seviğ,
Damak Tadının İzinde Tarih ve Sanat Yolculuğu [İTHAF ve İMZALI]
, 2014, 323 s.,
395,00 TL
Fatih Yıldız (Prof. Dr.),
Bilimsel Yönleriyle Makarna
, 2008, 262 s.,
195,00 TL
Şarabın ABC'si
, 54 s.,
90,00 TL
Viktor Yakovleviç Butanayev,
Hakasların Milli Yemekleri [RUSÇA]
, 1994, 32 s.,
345,00 TL
Zeynep Z. Atayurt Fenge,
20. Yüzyıl İngiliz Edebiyatında Yemek İmgesi
, 2023, 84 s.,
95,00 TL
Artun Ünsal,
Nimet Geldi Ekine
, Türkiye'nin Ekmeklerinin Öyküsü, 2021, 242 s.,
175,00 TL
Massimo Montanari,
Avrupa'da Yemeğin Tarihi
, Mesut Önen, Biranda Hinginar, 1995, 198 s.,
125,00 TL
Sayfalar
[
1
]
[
2
]
[
3
]
[
4
]
[
5
]
[
6
]
[
7
]
[
8
]
[
9
]
[
10
]
[
11
]
Web sitesiyle ilgili öneri, görüş ve sorularınız için
sahaf@sanatkitabevi.com.tr
adresine yazabilirsiniz.
©sanatkitabevi.com.tr 1998'den bugüne sizlerle...